Jachthaven

Onze jachthaven is de "thuishaven" van honderden watersportrecreanten. Er zijn ruim 250 ligplaatsen die voorzien zijn van water en elektra (16 ampere).
Onze ligplaatsen zijn toegankelijk voor boten van 4 tot 20 meter.

Uw kostbare bezit staat het hele jaar door onder permanent toezicht. Uw gastheer woont dan ook maar enkele meters van Uw jacht vandaan. Op deze manier optimaliseren wij de veiligheid van Uw jacht. Vanuit de diverse A-locaties zijn alle faciliteiten op enkele meters afstand aanwezig.

Onze jachthaven is echt uniek door de talloze faciliteiten. Met structureel onderhouden ligplaatsen, is het een genot om aan te meren in onze haven.

Het watersportcentrum beschikt over een hectare aan verharde parkeergelegenheid. Uw auto staat geparkeerd op enkele meters afstand van Uw boot. Dat is gewoonweg ideaal.
Zoals U mag verwachten zijn er ook sanitaire accomodaties zoals toilet en douches aanwezig.

Maar wat onze jachthaven echt uniek maakt, zijn de uitgebreide faciliteiten en de bijzondere omgeving. De jachthaven is gelegen aan het Brabantse dorpje Lithoijen.
Dit karakteristieke dorpje met zijn rijke en tot aan middeleeuwse geschiedenis, maakt het totaalplaatje van onze jachthaven helemaal compleet.
De omliggende natuur en platteland geeft U het gevoel van vrijheid en rust. Daar bent U als watersportrecreant toch naar opzoek ?

 

Meer afbeeldingen

Midden full